Een 3D animatie laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van high-end 3D animaties. We maken onder andere TV commercials, 3D uitleganimaties en 3D productanimaties.

Het laten maken van een 3D animatie kan een mooie en doeltreffende manier zijn om een product, dienst of proces mee uit te leggen.

Wij hebben veel ervaring in dit vakgebied en denken graag vrijblijvend met je mee over de opties die in het verlengde liggen van jouw doelstelling en budget.Vogelbescherming
Rabobank
NS
De Geus
Calvé
Store Story
Het gouden schaap
Galaxy

Een technische 3D animatie laten maken

Het laten maken van een technische 3D animatie is over het algemeen de meest duidelijke manier om complexe producten te visualiseren.

Wij werken in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten met unbiased GPU render engines, hiermee kunnen we een daadwerkelijk fotorealistisch resultaat leveren.Werkwijze 3D animatie


Het maken van een 3D animatie doen we in de volgende stappen:

Stap 1 - Vrijblijvend stijlvoorbeeld en plan


We overleggen met je en maken vrijblijvende stijlvoorbeelden op basis van jouw wensen. Alleen wanneer jij blij bent met onze ontwerpen en concept gaan we voor je aan de slag met de 3D animatie. Mocht je niet overtuigd zijn brengen wij niets in rekening.

Stap 2 - Vormgeving en animatie


Onze ontwerpers gaan nu verder met de concrete geometrische totstandkoming van de 3D animatie en animeren deze. We sturen je tussentijds voorbeelden om te checken of je tevreden bent.

Stap 3 - Edit en geluid


In deze fase combineren alle losse renders in een edit en halen we de 3D animatie door een visuele nabewerking. Ook voegen we eventuele geluidseffecten toe en doen een voorstel voor passende muziek.

Stap 4 - Feedback


Nu is het aan jou als opdrachtgever om de 3D animatie te bekijken en ons te vertellen wat je anders bedoeld had in de conceptfase, wij passen het aan zodat je garantie hebt op volledige tevredenheid.


Kosten 3D animatie

De kosten van het laten maken van een 3D animatie kunnen enorm verschillen naar gelang je een complexere (of gewoon meer omvattende) wens hebt. Een korte fotorealistische high end 3D animatie kun je bij ons al laten maken voor 1700,- euro. Neem voor een exacte (vrijblijvende) offerte contact met ons op!