Een animatie laten maken

Een animatie laten maken is een handige en leuke manier om te communiceren met je doelgroep. Of het nu gaat om het verhelderen van een doelstelling, product of bedrijfsvisie, onderzoek wijst uit dat een boodschap veel meer indruk maakt op de ontvangende partij wanneer deze visueel ondersteund wordt.

Wij hebben veel ervaring in dit vakgebied. We maken onder andere TV commercials, bedrijfsanimaties en uitleganimaties / explanimations. We denken graag vrijblijvend met je mee over de opties die in het verlengde liggen van jouw doelstelling en budget.Vogelbescherming
Rabobank
NS
De Geus
Calvé
Store Story
Het gouden schaap
Galaxy

Een 2D animatie laten maken

2D animatie, waarbij er geen diepte wordt gebruikt in de bewegingen maar enkel naar links, rechts en naar boven en onderen wordt bewogen, is een zeer populaire manier van animatie maken.

Bij Animatiestudio Nederland vinden wij het belangrijk onze aandacht te vestigen op vormgeving die in lijn is met het relevante merk, doelgroep en boodschap door middel van high-end illustratie en doordachte animatie.
Werkwijze animatie laten maken

Bij het maken van een animatie hanteren wij de volgende stappen:

Stap 1 - Vrijblijvend plan met stijlvoorbeeld


We overleggen met je en maken vrijblijvende stijlvoorbeelden op basis van jouw wensen. Alleen wanneer jij helemaal tevreden bent met onze ontwerpen en concept gaan we voor je aan de slag met de animatie.

Stap 2 - Illustratie en animatie


Onze ontwerpers gaan nu verder met de concrete productie van de animatie; illustreren en animeren. We sturen je tussentijds voorbeelden om te checken of je tevreden bent.

Stap 3 - Geluid


In deze fase voegen we eventuele geluidseffecten toe en/of doen een voorstel voor passende muziek.

Stap 4 - Feedback


We sturen je de animatie en vragen je om eventuele feedback, heb je iets anders bedoeld tijdens de conceptfase? Wij passen het aan zodat je garantie hebt op volledige tevredenheid.

Kosten animatie

De kosten van het laten maken van een animatie kunnen enorm verschillen naar gelang er sprake is van meer inhoud, duratie of vormgeving. Een korte dynamische custom 2D animatie kun je bij ons al laten maken voor 1250,- euro. Neem voor een exacte (vrijblijvende) offerte contact met ons op!